Kosten auto uitlijnen, zijn het kosten of is het een investering?
Uitlijnen moet eigenlijk niet gezien worden als een kostenpost maar een investering om de banden een zo lang mogelijke levensduur te geven.

Kosten Auto Uitlijnen
Bij deze band komt de staaldraad er al uit door een foutieve uitlijning!

In het bovenstaande voorbeeld is een band dusdanig scheef afgesleten dat de draad eruit komt. Niet alleen moet de band vroegtijdig vervangen worden, het is ook gevaarlijk om mee te rijden.

Kosten auto uitlijnen: Uitlijnen kan in 3 vormen plaatsvinden:

  1. Uitlijncontrole
    Een uitlijncontrole bestaat uit controle van de staat van de banden, controle van de bandenspanning en het opmeten van de wielstanden van alle 4 de wielen. Het tarief hiervoor is €20.
  2. Uitlijncontrole inclusief afstelling van de voor en achteras
    Idem aan uitlijncontrole en afstelling van de vooras echter worden in dit geval ook alle afstelbare wielstanden van de achteras afgesteld. Het tarief hervoor is €85
  3. Uitlijnen op maat
    Bij uitlijnen op maat wordt een auto geheel naar klantwens afgesteld, voor meer info kunt u dit artikel lezen. Het tarief hiervoor is €85 met een tijdslimiet van 45 minuten, hierna wordt het uurtarief (€100) berekend.

Kosten auto uitlijnen: Kan iedereen uw auto uitlijnen?
Uitlijnen is een specialisme binnen de autobranche en vereist een interesse erin. Wij proberen bij elke auto welke wij uitlijnen ervoor te zorgen dat het probleem waarvoor u komt opgelost wordt zodat u weer rijplezier hebt van uw auto. Iedereen roept dat ze kunnen uitlijnen echter zijn er maar weinig bedrijven die erin uitblinken. Op onze uitlijnpagina vind u enkele beoordelingen, ook op bestegarage.nl staan er enkele beoordelingen over ons.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak om uw auto te laten uitlijnen.