Bosman Banden Roermond is jouw erkende bandenspecialist. Dankzij de combinatie van kennis, ervaring en een gevarieerd dienstenaanbod, kun je bij ons terecht voor al je bandenvragen en -problemen. Je auto professioneel laten uitlijnen voor een voorspelbaarder weggedrag en minder bandenslijtage? Wij helpen je graag. Het correct balanceren van de wielen? Wij regelen het. Daarnaast voeren we ook reparaties aan banden en bandenspanningssensoren uit.

Wil je niet meer sjouwen met loodzware banden en ruimte overhouden in je garage? Dan kun je de banden die je tijdelijk niet gebruikt (winterbanden in de zomer, zomerbanden in de winter) voor een scherpe prijs laten opslaan in ons bandenhotel. Daarnaast verkopen we vierseizoenenbanden, winterbanden, zomerbanden en velgen van alle vooraanstaande merken. Om elke klant de aandacht, service en expertise te bieden die hij of zij verdient, werken wij op afspraak. Een afspraak inplannen gaat snel en makkelijk via de agenda via onze online planner.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 0475-342110 of info@bosmanbanden.nl.